½ veľkej bagety., 2 krajce toastového chleba (sendviča)., 200 g hrozna., 100 g mozzarelly., 100 g rokfortu., menšie jablko., soľ., mleté čierne korenie., olej
Toastový chlieb zbavíme kôrky a nakrájame ho na ½ cm veľké kocky a opečieme ich na menšom množstve oleja do zlatožlta, necháme potom odkvapkať z oleja na papieri. Hrozno oberieme zo strapca, ošúpané jablko rozkrojíme na štvrťky a vyberieme jaderník. Obidva druhy syra nakrájame na kocky i s jablkom a zmiešame s bobuľami hrozna a opečenými kockami chleba, podľa potreby osolíme a okoreníme. Bagetu nakrájame na 2 cm hrubé krajce, obložíme ich syrovou zmesou, rozložíme na plech vyložený papierom na pečenie a v rozohriatej rúre zapekáme asi 8 minút.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára