Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
19. 12. 2018
Pohánkové fašírky
Pohánku premyjeme, zalejeme vodou, necháme prejsť varom a odstavíme (vložíme do perín aby sa voda vstrebala). Potom do nej pridáme soľanku, cibuľu, cesnak, majoránku, kurkurus, vňať petržlena, 1 – 1 surové zemiaky, trocha nastrúhaného syra, podľa potreby grahamovej strúhanky. Formujeme fašírky, ktoré obaľujeme v strúhanke. Fašírky vyprážame na oleji, alebo radšej ich zapečieme v trúbe – takomto prípade natrieme zvrchu olejom. Fašírky sa dajú rovnako dobre pripraviť z fazule, šošovice, hrachu a sóje (uvariť, pomlieť).
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára