Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
23. 11. 2018
Sterilizované priečne uhorkové rezy
Dlhšie a inak na sterilizáciu vcelku nevhodné uhorky zužitkujeme tak, že ich po umytí a odrezaní koncov pokrájame nožom na priečne rezy hrubé asi 5 mm. Nevhodné sú uhorky žlté a s vyvinutým mäkším semenníkom. Najakostnejší výrobok je zo štíhlych uhoriek dlhých okolo 12 cm. Rezy plníme do väčších pohárov, na ktorých dno sme dali prísady. Dávku cibule však môžeme zvýšiť, pretože tým rezy získajú jemnú cibuľovú príchuť. Nálev použijeme taký ako na celé uhorky, aj dĺžka sterilizácie je podobná.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára