Roštenku pokrájame na malé kocky, opražíme na oleji, pridáme pokrájané údené mäso, pokrájanú cibuľu a za stáleho miešania spolu smažíme. Posypem hladkou múkou, okoreníme, osolíme, pridáme mletú červenú papriku. Krátko osmažíme, podlejeme vývarom, krátko podusíme. Pridáme sladkú smotanu a dodusíme do mäkka. Na tanieri ozdobíme strúhaným syrom a petržlenovou vňaťou. Ako prílohu podávame cestoviny.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 8. 2016
Švajčiarsky guláš
500 g roštenky, 100 g údeného mäsa, olej, 2 cibule, lyžičku hladkej múky, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, hovädzí vývar, sladkú smotanu, soľ, petržlenovú vňať, tvrdý syr na strúhanie
Roštenku pokrájame na malé kocky, opražíme na oleji, pridáme pokrájané údené mäso, pokrájanú cibuľu a za stáleho miešania spolu smažíme. Posypem hladkou múkou, okoreníme, osolíme, pridáme mletú červenú papriku. Krátko osmažíme, podlejeme vývarom, krátko podusíme. Pridáme sladkú smotanu a dodusíme do mäkka. Na tanieri ozdobíme strúhaným syrom a petržlenovou vňaťou. Ako prílohu podávame cestoviny.
Roštenku pokrájame na malé kocky, opražíme na oleji, pridáme pokrájané údené mäso, pokrájanú cibuľu a za stáleho miešania spolu smažíme. Posypem hladkou múkou, okoreníme, osolíme, pridáme mletú červenú papriku. Krátko osmažíme, podlejeme vývarom, krátko podusíme. Pridáme sladkú smotanu a dodusíme do mäkka. Na tanieri ozdobíme strúhaným syrom a petržlenovou vňaťou. Ako prílohu podávame cestoviny.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára