250
g jahňacieho mäsa., 1 lyžička masti., 2 malé cibule., 1 lyžička
mletej sladkej červenej papriky., 2 rajčiaky., 2 zeleninové
papriky., voda., soľ.,
Na
masti speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme mletú sladkú
červenú papriku a umyté mäso pokrájané na malé kúsky,
posolíme, premiešame a popražíme. Podlejeme trochou horúcej vody
a dusíme. Pridáme pokrájané zeleninové papriky a udusíme do
mäkka. Pred dokončením pridáme olúpané pokrájané rajčiaky.
Spolu dodusíme ešte asi 3 minúty. Podávame so zemiakmi.
(2
porcie / 1 porcia 1151 kJ – 275 kcal., B – 17,5 g., T – 19,0
g., S – 8,5 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára