1
jablko., 100 g eidamského syra alebo ementálu., 30 g jadier
vlašských orechov., 75 g majonézy., 1 lyžica kyslej smotany.,
neenergetické umelé sladidlo., citrónová šťava., soľ.,
Jablká
ošúpeme a spolu so syrom pokrájame na rezančeky. Posekáme jadrá
vlašských orechov a primiešame ich k majonéze, ktorú sme
zriedili kyslou smotanou. Posolíme, ochutíme neenergetickým
sladidlom, prilejeme citrónovú šťavu a všetko spolu so syrom a s
jablkami premiešame. Necháme odležať asi 1 hodinu. Podávame so
sendvičom alebo so slaným rožkom.
(2
porcie / 1 porcia 1851 kJ – 442 kcal., B – 17,5 g., T – 38,5
g., S – 7,5 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára