30. 8. 2016

Mäsový šalát s miešanou zeleninou

100 g chudého predného hovädzieho mäsa., 30 g zemiakov., 30 g mrkvy.., 30 g sterilizovanej fazuľky., 10 g sterilizovaného hrášku., 1 lyžička slnečnicového oleja., 1 citrón., mleté čierne korenie., 50 g jogurtu., soľ.,
Uvarené hovädzie mäso alebo zvyšky iného mäsa pokrájame na drobné kocky. Pokrájame uvarené zemiaky a uvarenú mrkvu, pridáme k sterilizovanej pokrájanej fazuľke a hrášku. Pokvapkáme olejom a citrónovou šťavou, dochutíme, okoreníme, posolíme a zalejeme jogurtom.

(2 porcie / 1 porcia 632 kJ – 151 kcal., B – 13,0 g., T – 7,0 g., S – 9,0 g)

Žiadne komentáre: