100
g z kuracích drobkov (hlava., nohy., krídla., krk., srdce.,
žalúdok)., 60 g koreňovej zeleniny (mrkva., petržlen., zeler).,
20 g jemných rezancov., zelená petržlenová vňať., voda., soľ.,
Drobky
dôkladne očistíme, umyjeme, nohy sparíme a stihneme z nich kožu,
zalejeme studenou vodou, posolíme a varíme do polomäkka.
Pridáme pokrájanú koreňovú zeleninu a dovaríme do mäkka.
Drobky vyberieme a vykostíme, mäso vložíme do vývaru a pridáme
rezance, ktoré sme uvarili osobitne vo väčšom množstve posolenej
vody. Pred podávaním pridáme zelenú petržlenovú vňať,
posekanú nadrobno.
(2
porcie / 1 porcia 408 kJ – 97 kcal., B – 10,9 g., T – 1,6 g., S
– 9,4 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára