200
g teľacieho mäsa., 15 g masti alebo oleja., 80 g čerstvých
rajčiakov alebo 40 g rajčiakového pretlaku., 1 zeler., 10 g múky.,
neenergetické umelé sladidlo., soľ.,
Očistené,
naklepané a na okrajoch narezané rezne posolíme a opečieme
sprudka na rozohriatej masti z oboch strán. Za stáleho podlievania
dusíme do mäkka. Pridáme očistený zeler pokrájaný na kocky,
umyté a pokrájané rajčiaky (rajčiakový pretlak) a všetko
udusíme. Keď je mäso mäkké, zaprášime múkou a povaríme.
Prichutíme neenergetickým umelým sladidlom.
(2
porcie / 1 porcia 875 kJ – 209 kcal., B – 23,0 g., T – 9,5 g.,
S – 8,0 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára