Na tuku speníme pokrájanú cibuľu, zaprášime paprikou, speníme, pridáme na kocky pokrájané mäso a za stáleho miešania osmažíme. Pridáme mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, soľ, podlejeme časťou vývaru a dusíme. Pod polomäkkým mäsom vydusíme šťavu na tuk, zaprášime múkou, osmažíme, zalejeme vývarom a dusíme do mäkka. Mäso vyberieme, šťavu precedíme na mäso. Pokrájanú slaninu osmažíme, pridáme pokrájané kapie a zeler, prehrejeme a zmesou a vajciami zdobíme porcie guláša.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 8. 2016
Plzeňský guláš
750 g hovädzieho predného mäsa, 70 g rastlinného tuku, 150 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 15 g mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, 6 dl vývaru, 50 g hladkej múky, 40 g slaniny, 100 g sterilizovaných kapií a zeleru, na tvrdo uvarené vajcia
Na tuku speníme pokrájanú cibuľu, zaprášime paprikou, speníme, pridáme na kocky pokrájané mäso a za stáleho miešania osmažíme. Pridáme mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, soľ, podlejeme časťou vývaru a dusíme. Pod polomäkkým mäsom vydusíme šťavu na tuk, zaprášime múkou, osmažíme, zalejeme vývarom a dusíme do mäkka. Mäso vyberieme, šťavu precedíme na mäso. Pokrájanú slaninu osmažíme, pridáme pokrájané kapie a zeler, prehrejeme a zmesou a vajciami zdobíme porcie guláša.
Na tuku speníme pokrájanú cibuľu, zaprášime paprikou, speníme, pridáme na kocky pokrájané mäso a za stáleho miešania osmažíme. Pridáme mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, soľ, podlejeme časťou vývaru a dusíme. Pod polomäkkým mäsom vydusíme šťavu na tuk, zaprášime múkou, osmažíme, zalejeme vývarom a dusíme do mäkka. Mäso vyberieme, šťavu precedíme na mäso. Pokrájanú slaninu osmažíme, pridáme pokrájané kapie a zeler, prehrejeme a zmesou a vajciami zdobíme porcie guláša.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára