Na tuku speníme cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a premiešame. Vložíme na kocky pokrájané mäso, pokrájané huby, na malé kocky pokrájaný zeler, nadrobno pokrájaný cesnak, pridáme mleté čierne korenie soľ a borievky. Prikryté podusíme. Keď sa tekutina odparí, podlejeme vodou a varíme, pokým nie je mäso mäkké.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 8. 2016
Aromatický kotlíkový guláš
600 g bravčového mäsa, 400 g cibule, tuk, 600 g čerstvých húb, 6 strúčikov cesnaku, stredne veľký zeler, soľ, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, 6 zrniečok borievok
Na tuku speníme cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a premiešame. Vložíme na kocky pokrájané mäso, pokrájané huby, na malé kocky pokrájaný zeler, nadrobno pokrájaný cesnak, pridáme mleté čierne korenie soľ a borievky. Prikryté podusíme. Keď sa tekutina odparí, podlejeme vodou a varíme, pokým nie je mäso mäkké.
Na tuku speníme cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a premiešame. Vložíme na kocky pokrájané mäso, pokrájané huby, na malé kocky pokrájaný zeler, nadrobno pokrájaný cesnak, pridáme mleté čierne korenie soľ a borievky. Prikryté podusíme. Keď sa tekutina odparí, podlejeme vodou a varíme, pokým nie je mäso mäkké.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára