Bôčik pokrájame na kocky, vložíme do pokrájanej a osmaženej cibule, osmažíme, pridáme rascu, soľ, prelisovaný cesnak, pretlak, zalejeme polovicou vody a dusíme do polomäkka. Pridáme pokrájanú pečeň, podusíme, šťavu necháme vydusiť na tuk, zaprášime múkou, osmažíme, zalejeme vodou, premiešame a dusíme do mäkka. Ku konci pridáme lečo, posekané feferóny, dochutíme a krátko povaríme.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 8. 2016
Slovácky guláš s bravčovou pečeňou
400 g bravčového bôčika, 400 g bravčovej pečene, 70 g tuku, 125 g cibule, 3 strúčiky cesnaku, 30 g rajčinového pretlaku, 5 dl vody, 30 g hladké múky, 250 g sterilizovaného leča, 30 g feferónov, rascu, soľ
Bôčik pokrájame na kocky, vložíme do pokrájanej a osmaženej cibule, osmažíme, pridáme rascu, soľ, prelisovaný cesnak, pretlak, zalejeme polovicou vody a dusíme do polomäkka. Pridáme pokrájanú pečeň, podusíme, šťavu necháme vydusiť na tuk, zaprášime múkou, osmažíme, zalejeme vodou, premiešame a dusíme do mäkka. Ku konci pridáme lečo, posekané feferóny, dochutíme a krátko povaríme.
Bôčik pokrájame na kocky, vložíme do pokrájanej a osmaženej cibule, osmažíme, pridáme rascu, soľ, prelisovaný cesnak, pretlak, zalejeme polovicou vody a dusíme do polomäkka. Pridáme pokrájanú pečeň, podusíme, šťavu necháme vydusiť na tuk, zaprášime múkou, osmažíme, zalejeme vodou, premiešame a dusíme do mäkka. Ku konci pridáme lečo, posekané feferóny, dochutíme a krátko povaríme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára