Mäso pokrájame na kocky. Nadrobno pokrájanú cibuľu usmažíme na masti do zlatista, pridáme mäso, soľ, mleté čierne korenie, papriku, pokrájanú feferónku, pretlak a necháme vydusiť na tuk. Guláš zaprášime múkou, krátko osmažíme, podlejeme tromi naberačkami horúcej vody, pridáme masox a varíme, až mäso zmäkne a tuk sa začne oddeľovať od šťavy. Nakoniec posypeme majoránko
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 8. 2016
Labužnícky guláš
600 g hovädzieho predného mäsa, 50 g masti, 500 g cibule, soľ, mleté čierne korenie, lyžičku mletej červenej papriky, feferónka, 2 lyžice rajčinového pretlaku, lyžicu hladkej múky, kocka masoxu, majoránku
Mäso pokrájame na kocky. Nadrobno pokrájanú cibuľu usmažíme na masti do zlatista, pridáme mäso, soľ, mleté čierne korenie, papriku, pokrájanú feferónku, pretlak a necháme vydusiť na tuk. Guláš zaprášime múkou, krátko osmažíme, podlejeme tromi naberačkami horúcej vody, pridáme masox a varíme, až mäso zmäkne a tuk sa začne oddeľovať od šťavy. Nakoniec posypeme majoránko
Mäso pokrájame na kocky. Nadrobno pokrájanú cibuľu usmažíme na masti do zlatista, pridáme mäso, soľ, mleté čierne korenie, papriku, pokrájanú feferónku, pretlak a necháme vydusiť na tuk. Guláš zaprášime múkou, krátko osmažíme, podlejeme tromi naberačkami horúcej vody, pridáme masox a varíme, až mäso zmäkne a tuk sa začne oddeľovať od šťavy. Nakoniec posypeme majoránko
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára