Na tuku speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a vložíme pokrájané hovädzie mäso posypané zázvorom. Premiešame a dusíme. Asi o 20 minút neskôr pridáme aj bravčové mäso, osmažíme, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou, pridáme na kocky pokrájanú zeleninu a dusíme do mäkka. Podľa potreby rozriedime vodou, dochutíme soľou, pridáme pokrájaný feferón a ešte krátko podusíme.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 8. 2016
Guláš so zázvorom
350 g hovädzieho predného, 250 g bravčového pliecka, 2 lyžice masti, lyžičku zázvoru, 300 g cibule (pomer mäsa a cibule by mal byť 2:1), mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, feferón, mrkvu, petržlen, kúsok zeleru, vodu
Na tuku speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a vložíme pokrájané hovädzie mäso posypané zázvorom. Premiešame a dusíme. Asi o 20 minút neskôr pridáme aj bravčové mäso, osmažíme, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou, pridáme na kocky pokrájanú zeleninu a dusíme do mäkka. Podľa potreby rozriedime vodou, dochutíme soľou, pridáme pokrájaný feferón a ešte krátko podusíme.
Na tuku speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a vložíme pokrájané hovädzie mäso posypané zázvorom. Premiešame a dusíme. Asi o 20 minút neskôr pridáme aj bravčové mäso, osmažíme, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou, pridáme na kocky pokrájanú zeleninu a dusíme do mäkka. Podľa potreby rozriedime vodou, dochutíme soľou, pridáme pokrájaný feferón a ešte krátko podusíme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára