300
g teľacieho mäsa zo stehna., 10 g slnečnicového oleja., 5 g
masla., hladká múka., mletá sladká červená paprika., mleté
čierne korenie., soľ
Z
umytého a osušeného mäsa odrežeme naprieč vlákna 2 rezne,
naklepeme, okraje narežeme, poprášime múkou a opečieme na
telonovej panvici z každej strany po 2 – 3 minúty (dno panvice
môžeme opekať iba na sucho, bez tuku). Rezne vyberieme a dáme na
zohriaty tanier. Posolíme a okoreníme. Na hotové horúce rezne
dáme trochu masla. Podávame s varenými zemiakmi alebo s ryžou, so
zeleninovými šalátmi alebo s kompótom.
(2
porcie / 1 porcia 913 kJ – 217 kcal., B – 32,5 g., T – 8,6 g.,
S – 1,0 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára