2
tresčie filé po 150 g, 2 PL citrónovej šťavy, 300 g mrazeného
špenátu, 1 malá cibuľa, 20 g margarínu, 1 dl vody, 1 väčšia
paradajka, štipka mleté biele korenie, štipka strúhaného
muškátového orieška, 1 PL strúhaného tvrdého syra
Filé
umyjeme usušíme a ocitrónujeme. Na polovici margarínu speníme
cibuľu, pridáme špenát a vodu, krátko povaríme a ochutíme
soľou, korením. Špenát dáme do vymastenej ohňovzdornej misy,
naň poukladáme kolieska olúpaných paradajok, porcie filé a
zvyškom margarínu. Formu zakryjeme a 25 min. pečieme v rúre pri
200° C. Posypeme strúhaným syrom a ešte 5 minút zapekáme.
Podávame so zemiakovou ryžou alebo kašou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára