20
kuracích krídelok, soľ, mleté čierne korenie, 3 strúčiky
cesnaku, 3 PL medu, 6 PL kečupu, 2 PL vínneho octu, 4 PL citrónovej
šťavy, 2 kvapky tabasca, mletá červená paprika, 250 ml
nakladaných paradajok, 2 PL cukru, 1 malá cibuľka, 2 kolieska
kompotovaného ananásu.,
Utrený
cesnak zmiešame s medom, kečupom, octom, citrónovou šťavou,
tabascom, mletou červenou paprikou a osolené, okorenené krídelká
potrieme touto marinádou. Necháme ich 20 minút odležať. Potom
ich 30 minút. grilujeme, priebežne otáčame a potierame zbytkom
marinády. Scedené paradajky ochutíme cukrom, najemno nasekanou
cibuľou. Nakrájaný ananás dáme k paradajkám.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára