29. 9. 2016

Pizza s tuniakom

4 vajcia, 100 g syra, 200 g tuniaka, 300 g paradajok, 200 g póru, 50 g kapár, 2 cibule, šalvia, olej na potretie cesta, tuk na vymastenie plechu, oregano, soľ.
Pripravíme si cesto. Paradajky a pór umyjeme, cibuľu olúpeme a všetko nakrájame. Vajíčka uvaríme natvrdo. Tuniaka vyberieme z konzervy, necháme odkvapkať a rozdelíme na kúsky. Vychladnuté vajcia olúpeme a nakrájame na plátky. Syr najemno nastrúhame. Cesto dáme na pomúčenú dosku a vytvarujeme. Potom ho preložíme na vymastený plech a potrieme olejom. Na cesto rozložíme paradajky a cibuľu. Na to dáme plátky vajec, kúsky tuniaka a póru. Osolíme, okoreníme, pridáme kapary a všetko posypeme nastrúhaným syrom. Pizzu dáme piecť do vyhriatej rúry.

Žiadne komentáre: