4
vajcia, 100 g syra, 200 g tuniaka, 300 g paradajok, 200 g póru, 50 g
kapár, 2 cibule, šalvia, olej na potretie cesta, tuk na vymastenie
plechu, oregano, soľ.
Pripravíme
si cesto. Paradajky a pór umyjeme, cibuľu olúpeme a všetko
nakrájame. Vajíčka uvaríme natvrdo. Tuniaka vyberieme z konzervy,
necháme odkvapkať a rozdelíme na kúsky. Vychladnuté vajcia
olúpeme a nakrájame na plátky. Syr najemno nastrúhame. Cesto dáme
na pomúčenú dosku a vytvarujeme. Potom ho preložíme na vymastený
plech a potrieme olejom. Na cesto rozložíme paradajky a cibuľu. Na
to dáme plátky vajec, kúsky tuniaka a póru. Osolíme, okoreníme,
pridáme kapary a všetko posypeme nastrúhaným syrom. Pizzu dáme
piecť do vyhriatej rúry.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára