šťuka,
50 g masla na pečenie, soľ
Plnka: 200 g bravčového chudého mäsa, pečeň zo šťuky, vajce, 20 g cibule, žemľa, 20 g masla, mleté čierne korenie, soľ
Plnka: 200 g bravčového chudého mäsa, pečeň zo šťuky, vajce, 20 g cibule, žemľa, 20 g masla, mleté čierne korenie, soľ
Očistenú
vypitvanú rybu s hlavou, z ktorej odrežeme žiabre, posolíme a
naplníme. Otvor zošijeme, rybu dáme na pekáč, potrieme maslom,
podlejeme vodou a dáme piecť. Počas pečenia ju polievame
šťavou.
Plnka: Mäso, pečeň a cibuľu zomelieme, pridáme namočenú a vytlačenú žemľu, korenie, roztopené maslo, vajce a soľ a dobre premiešame.
Plnka: Mäso, pečeň a cibuľu zomelieme, pridáme namočenú a vytlačenú žemľu, korenie, roztopené maslo, vajce a soľ a dobre premiešame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára