Ocistenu rybu pokrajame na porcie. Na masle spenime cibulu pokrajanu nadrobno, pridame papriku, zasypeme mukou a oprazime do zlatista. Primiesame pretlak a vodu, posolime a povarime. Do omacky vlozime kusky ryby a varime 10 minut.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
24. 2. 2017
Ryba v rajčiakovej omáčke
1 kg kapra, 50 gmasla, 50 g cibule, lyzicka mletej cervenej papriky, 2 lyzice rajciakoveho pretlaku, 20 g hladkej muky, ocot, sol
Ocistenu rybu pokrajame na porcie. Na masle spenime cibulu pokrajanu nadrobno, pridame papriku, zasypeme mukou a oprazime do zlatista. Primiesame pretlak a vodu, posolime a povarime. Do omacky vlozime kusky ryby a varime 10 minut.
Ocistenu rybu pokrajame na porcie. Na masle spenime cibulu pokrajanu nadrobno, pridame papriku, zasypeme mukou a oprazime do zlatista. Primiesame pretlak a vodu, posolime a povarime. Do omacky vlozime kusky ryby a varime 10 minut.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára