400 g telacieho masa, 40 g udenej slaniny, 40 g cibule, 2 vajcia, 100 g tvrdeho syra, bylka zeleneho petrzlenu, sol, jemna struhanka, na zapekanie olej
Umyte telacie maso pokrajame na rezne a naklepeme. Udenu slaninu pokrajame na drobne kocky, nechame rozpustit, pridame posekanu cibulu, spenime ju a primiesame vajcia. Nechame vychladnut, primiesame postruhany syr, posekany petrzlen a sol. Natrieme na rezne, zakrutime, previazeme nitou a na horucom oleji opecieme zo vsetkych stran. Opecene zavitky vlozime do ohnovzdornej misy, trosku osolime, polejeme olejom, v ktorom sme ich opekali, posypeme struhankou, struhanym syrom a vlozime do rury zapiect. Podlejeme horucou vodou a chvilu podusime. Zbavime niti a podavame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára