Ocistenu a vypitvanu stuku umyjeme pod prudom tecucej vody, osusime a pokrajame na porcie. Posolime a z oboch stran opecieme do zlatista. Podlejeme vinom a pridame rajciaky, rozkrajane sampinony, rozotrety cesnak a udusime domakka. Pokvapkame citronovou stavou a posypeme posekanou pazitkou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
25. 2. 2017
Šťuka na Český spôsob
1 kg stuky, 100 g rajciakov, 60 g sampinonov, 60 g oleja, 1 dl bieleho vina, citron, pazitka, sol
Ocistenu a vypitvanu stuku umyjeme pod prudom tecucej vody, osusime a pokrajame na porcie. Posolime a z oboch stran opecieme do zlatista. Podlejeme vinom a pridame rajciaky, rozkrajane sampinony, rozotrety cesnak a udusime domakka. Pokvapkame citronovou stavou a posypeme posekanou pazitkou.
Ocistenu a vypitvanu stuku umyjeme pod prudom tecucej vody, osusime a pokrajame na porcie. Posolime a z oboch stran opecieme do zlatista. Podlejeme vinom a pridame rajciaky, rozkrajane sampinony, rozotrety cesnak a udusime domakka. Pokvapkame citronovou stavou a posypeme posekanou pazitkou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára