0,5 kg lososa, realsalt podla chuti, garlic herb bread seasoning, 1 PL dumbiera nakrajaneho na tenke platky, salka zltej pazitky, 4 salky kelu, 2 PL bragg liquid aminos, kokosovy orech otvoreny a zbaveny stavy, 1/2 salky koriandra siateho
Do panvice vlozime rybu kozou nadol. Prikryjeme pokrievkou a dusime dovtedy, az kym ryba zmakne, no zaroven zostane stavnata. Potom ju osolime realsalt a posypeme korenim garlic herb bread seasoning. Ked sa bude maso lahko oddelovat, opatrne rybu prelozime na tanier. Stiahneme z nej nepotrebnu kozu, no vsetok rybi tuk nechame na panvici. Vlozime do nej natenko nakrajany dumbier a dame ho prazit, az kym zhnedne. Pridame vsetky ostatne prisady s vynimkou koriandra a zmes podusime pod pokrievkou, az kym zmakne a nadobudne jasnu zelenu farbu. Rybu vlozime do panvice a oblozime ju koriandrom. Podusime este 2 minuty a podavame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára