Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
27. 2. 2017
Plnená kapusta s klobáskou
Do 1/2 kg pomleteho bravcoveho masa dame 10 dkg sparenej ryze, vajce, majoranku, cierne korenie, cervenu papriku, na masti osmazenu pokrajanu cibulu a rozotrety cesnak. Vsetko dobre zamiesame s lyzickou porozdelujeme na pripravene obarene kapustove listy. Okraje listov prehneme a maso pevne zvinieme. Do mastou vytreteho hrnca dame umytu kyslu kapustu, prisolime, pridame na drobno pokrajanu cibulu a lyzicku cervenej papriky. Na nu poukladame do kruhu masove zavitky, do prostriedka dame spissku klobasku, zalejeme vodou a pri miernom ohni dusime asi 1 1/2 hodiny. Obcas pomiesame a podla potreby prilejeme vodu. Zavitky a klobasu potom vyberieme a do kapusty vlejeme zatrepku z kyslej smotany. Kratko povarime a zavitky s klobaskou dame spat do kapusty.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára