Vmiesame cesnak do masla a natrieme na rybu. Okorenime solou a pomletym ciernym korenim. Pecieme rybu na plechu pod horucim grilom 5 minut z kazdej strany. Kym sa ryba griluje, zmiesame kocky avokada, citronovu stavu a jarnu cibulku. Okorenime podla chuti. Vrch ryby potrieme avokadovou zmesou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
25. 2. 2017
Grilovaná ryba s avokádovou salsou
strucik podrveneho cesnaku, 3 CL makkeho masla, 4 rybie rezne, avokado nakrajane na kocky, 30 ml citronovej stavy, nakrajana jarna cibulka
Vmiesame cesnak do masla a natrieme na rybu. Okorenime solou a pomletym ciernym korenim. Pecieme rybu na plechu pod horucim grilom 5 minut z kazdej strany. Kym sa ryba griluje, zmiesame kocky avokada, citronovu stavu a jarnu cibulku. Okorenime podla chuti. Vrch ryby potrieme avokadovou zmesou.
Vmiesame cesnak do masla a natrieme na rybu. Okorenime solou a pomletym ciernym korenim. Pecieme rybu na plechu pod horucim grilom 5 minut z kazdej strany. Kym sa ryba griluje, zmiesame kocky avokada, citronovu stavu a jarnu cibulku. Okorenime podla chuti. Vrch ryby potrieme avokadovou zmesou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára