Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
26. 2. 2017
Teľacia hruď s plnkou
Maso umyjeme a ostrym nozom urobime v nom kapsu. Plnku prichystame nasledovnym sposobom: zemle namocene v mlieku vytlacime, maslo dobre vymiesame, pridame po jednom zltku, struhanku, posekany kopor, sol, cierne korenie, postruhany muskatovy oriesok a vsetko premiesame. Potom uslahame tuhy sneh a zlahka ho vmidame do plnkovej hmoty. Maso naplnime, zasijeme, posolime, osmazime v rozpalenom tuku do ruzova a dame na pekac. Pridame maslo alebo mast a trochu vody a v rure pri castom podievani upecieme domakka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára