Baklazany olupeme, umyjeme a pokrajame na platky. Ohnovzdornu misu vymastime maslom a dame do nej vrstvu baklazanov, posypeme postruhanym ementalom, osolime, okorenime a striedame vrstvy. Vo vyhriatej rure zapecieme. Do smotany rozmiesame muku, baklazany zalejeme a znovu zapecieme. Podavame horuce.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
26. 2. 2017
Zapečené baklažány s ementálom
4 vacsie baklazany, 40 g masla, 60 g ementalskeho syra, sol, mlete cierne korenie, 2 dl smotany 12%, 10 g hladkej muky
Baklazany olupeme, umyjeme a pokrajame na platky. Ohnovzdornu misu vymastime maslom a dame do nej vrstvu baklazanov, posypeme postruhanym ementalom, osolime, okorenime a striedame vrstvy. Vo vyhriatej rure zapecieme. Do smotany rozmiesame muku, baklazany zalejeme a znovu zapecieme. Podavame horuce.
Baklazany olupeme, umyjeme a pokrajame na platky. Ohnovzdornu misu vymastime maslom a dame do nej vrstvu baklazanov, posypeme postruhanym ementalom, osolime, okorenime a striedame vrstvy. Vo vyhriatej rure zapecieme. Do smotany rozmiesame muku, baklazany zalejeme a znovu zapecieme. Podavame horuce.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára