Maso pokrajame na rezne a naklepeme. Vlozime do vriacej osolenej vody a kratko povarime. Nechame vo vode vychladnut, potom ho vyberieme, osusime, obalime v hladkej muke, rozslahanom vajci s mliekom a rozotretym cesnakom a v struhanke. Vyprazame po oboch stranach na rozohriatom tuku.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
26. 2. 2017
Vyprážaná jahňacina po horniacky
600 g jahnacieho masa zo stehna, hladka muka, vajce, 2 lyzice mlieka, strucik cesnaku, struhanka, tuk na vyprazanie
Maso pokrajame na rezne a naklepeme. Vlozime do vriacej osolenej vody a kratko povarime. Nechame vo vode vychladnut, potom ho vyberieme, osusime, obalime v hladkej muke, rozslahanom vajci s mliekom a rozotretym cesnakom a v struhanke. Vyprazame po oboch stranach na rozohriatom tuku.
Maso pokrajame na rezne a naklepeme. Vlozime do vriacej osolenej vody a kratko povarime. Nechame vo vode vychladnut, potom ho vyberieme, osusime, obalime v hladkej muke, rozslahanom vajci s mliekom a rozotretym cesnakom a v struhanke. Vyprazame po oboch stranach na rozohriatom tuku.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára