Baklazany olupeme a nakrajame na pozdlzne platky. Vkladame ich do vymastenej a vysypanej ohnovzdornej misky. Posypeme ich parmezanom a kazdu vrstvu osolime a okorenime. Po prvom zapeceni ich zalejeme kyslou smotanou, v ktorej rozhabarkujeme muku. Doruzova zapecene baklazany podavame s oprazenymi zemiakmi.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
26. 2. 2017
Zapečené baklažány
60 dkg baklazanov, 10 dkg tuku, 5 dkg struhaneho parmezanu, salka kyslej smotany alebo mlieka, sol, cierne korenie, 2 kavove lyzicky hladkej muky
Baklazany olupeme a nakrajame na pozdlzne platky. Vkladame ich do vymastenej a vysypanej ohnovzdornej misky. Posypeme ich parmezanom a kazdu vrstvu osolime a okorenime. Po prvom zapeceni ich zalejeme kyslou smotanou, v ktorej rozhabarkujeme muku. Doruzova zapecene baklazany podavame s oprazenymi zemiakmi.
Baklazany olupeme a nakrajame na pozdlzne platky. Vkladame ich do vymastenej a vysypanej ohnovzdornej misky. Posypeme ich parmezanom a kazdu vrstvu osolime a okorenime. Po prvom zapeceni ich zalejeme kyslou smotanou, v ktorej rozhabarkujeme muku. Doruzova zapecene baklazany podavame s oprazenymi zemiakmi.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára