Kuracie maso pokrajame na rezance spolocne so syrom. Pridame vareny zeler pokrajany na rezance. Jablcko zbavime jadier a pokrajame na tenke platky. Zalejeme dressingom z majonezy a smotany. Pridame citronovu stavu. Okorenime, osolime, premiesame a nechame ulezat. Ozdobime hlavkovym salatom.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
22. 2. 2017
Kurací šalát s majonézou
300 g vareneho kurcata, 200 g zeleru, 100 g jablk, 150 g ementalu, 100 g majonezy, 100 g smotany, mlete cierne korenie, stava z citrona, sol, 100 g hlavkoveho salatu
Kuracie maso pokrajame na rezance spolocne so syrom. Pridame vareny zeler pokrajany na rezance. Jablcko zbavime jadier a pokrajame na tenke platky. Zalejeme dressingom z majonezy a smotany. Pridame citronovu stavu. Okorenime, osolime, premiesame a nechame ulezat. Ozdobime hlavkovym salatom.
Kuracie maso pokrajame na rezance spolocne so syrom. Pridame vareny zeler pokrajany na rezance. Jablcko zbavime jadier a pokrajame na tenke platky. Zalejeme dressingom z majonezy a smotany. Pridame citronovu stavu. Okorenime, osolime, premiesame a nechame ulezat. Ozdobime hlavkovym salatom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára