Karfiol kratko povarime v osolenej vode, scedime a rozoberieme na ruzicky. Na oleji spenime rozotrety cesnak a pokvapkame ho vodou, aby nezhorkol. Pridame karfiol, opecieme, zalejeme rozriedenym rajciakovym pretlakom a udusime do makka. Potom posypeme postruhanym parmezanom, okorenime mletym ciernym korenim, oreganom a ozdobime petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
7. 2. 2017
Karfiol na rímsky spôsob
velky karfiol, sol, 20 g oleja, 3 struciky cesnaku, 30 g rajciakoveho pretlaku, 100 g postruhaneho parmezanu, mlete cierne korenie, oregano, petrzlenova vnat
Karfiol kratko povarime v osolenej vode, scedime a rozoberieme na ruzicky. Na oleji spenime rozotrety cesnak a pokvapkame ho vodou, aby nezhorkol. Pridame karfiol, opecieme, zalejeme rozriedenym rajciakovym pretlakom a udusime do makka. Potom posypeme postruhanym parmezanom, okorenime mletym ciernym korenim, oreganom a ozdobime petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno.
Karfiol kratko povarime v osolenej vode, scedime a rozoberieme na ruzicky. Na oleji spenime rozotrety cesnak a pokvapkame ho vodou, aby nezhorkol. Pridame karfiol, opecieme, zalejeme rozriedenym rajciakovym pretlakom a udusime do makka. Potom posypeme postruhanym parmezanom, okorenime mletym ciernym korenim, oreganom a ozdobime petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára