Ocisteneho pstruha posolime a posypeme mukou zmiesanou s paprikou a polozime na olejom vymasteny alobal. Do brusnej dutiny vlozime maslo premiesame s posekanou vnatou a kuskom syra. Alobal zatocime a na koncoch urobime manzetky tak, aby maslo nevytieklo. Vlozime do popola.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
24. 2. 2017
Pstruh s petržlenovým maslom v alobale
4 pstruhy, 60 g masla, olej na vymastenie alobalu, petrzlenova vnat, mleta cervena stiplava paprika, lyzica muky, sol
Ocisteneho pstruha posolime a posypeme mukou zmiesanou s paprikou a polozime na olejom vymasteny alobal. Do brusnej dutiny vlozime maslo premiesame s posekanou vnatou a kuskom syra. Alobal zatocime a na koncoch urobime manzetky tak, aby maslo nevytieklo. Vlozime do popola.
Ocisteneho pstruha posolime a posypeme mukou zmiesanou s paprikou a polozime na olejom vymasteny alobal. Do brusnej dutiny vlozime maslo premiesame s posekanou vnatou a kuskom syra. Alobal zatocime a na koncoch urobime manzetky tak, aby maslo nevytieklo. Vlozime do popola.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára