Ocisteny pokrajany por varime v osolenej vode do polomakka a nechame odkvapkat. Cibulu a petrzlenovu vnat jemne nakrajame, oprazime na masle, pridame na hrubo pokrajany kel, osolime a dusime do makka. Vmiesame struhanku, vajce a zo vzniknutej masy vyformujeme rezne. Obalime ich v rozslahanom vajci a struhanke a vyprazame na tuku. Podavame so zemiakmi a zeleninovym salatom.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
7. 2. 2017
Kelové rezne
1 hlavku kelu, 30 g masla, petrzlenovu vnat, sol, vajce, struhanku, na obalenie 2 vajcia, struhanku a tuk na vyprazanie
Ocisteny pokrajany por varime v osolenej vode do polomakka a nechame odkvapkat. Cibulu a petrzlenovu vnat jemne nakrajame, oprazime na masle, pridame na hrubo pokrajany kel, osolime a dusime do makka. Vmiesame struhanku, vajce a zo vzniknutej masy vyformujeme rezne. Obalime ich v rozslahanom vajci a struhanke a vyprazame na tuku. Podavame so zemiakmi a zeleninovym salatom.
Ocisteny pokrajany por varime v osolenej vode do polomakka a nechame odkvapkat. Cibulu a petrzlenovu vnat jemne nakrajame, oprazime na masle, pridame na hrubo pokrajany kel, osolime a dusime do makka. Vmiesame struhanku, vajce a zo vzniknutej masy vyformujeme rezne. Obalime ich v rozslahanom vajci a struhanke a vyprazame na tuku. Podavame so zemiakmi a zeleninovym salatom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára