27. 9. 2016

Pestrofarebný kurací šalát

400 g vareného kurčaťa., 1 vrecúško mrazenej zeleninovej zmesi s kukuricou., 1 strúčik cesnaku., 1 lyžicu sójovej omáčky., 1 lyžičku polievkového korenia vegeta., 1 lyžičku citrónovej šťavy., 1 lyžicu masla., soľ., čierne korenie., olej., cukor.,
Uvarené kurča zabavíme kože, vykostíme a nakrájame na malé kúsky. Cesnak ošúpeme a prelisujeme. Mrazenú zeleninu podusíme na masle spolu s prelisovaným cesnakom, sójovou omáčkou a polievkovým korením domäkka. Necháme vychladnúť a vysypeme do misy. Potom zeleninu premiešame s kúskami kuracieho mäsa, pokvapkáme citrónovou šťavou a olejom. Dochutíme soľou, čiernym korením a cukrom. Pestrofarebný kurací šalát podávame ako predkrm alebo ako večeru s pečivom. 

Žiadne komentáre: