Sojovu drvinu zalejeme vriacim zeleninovym vyvarom na 3-4 hodiny. Nadrobno posekane ocistene pory spenime na rozohriatom rastlinnom oleji. Primiesame scedenu sojovu drvinu, podla potreby mierne osolime a kratko spolu oprazime. Pridame ocisteny umyty karfiol, ktory sme rozobrali na male ruzicky, podlejeme zeleninovym vyvarom a na miernom ohni udusime domakka. Podavame tak, ze kazdu porciu posypeme postruhanym sojovym syrom tofu, nadrobno posekanou zelenou petrzlenovou vnatou a pokvapkame kecupom. Vhodnou prilohou mozu byt varene zemiaky alebo varena bezvajecna cestovina, ci rozne druhy chleba. Nezabudame na cerstvu zeleninu alebo zeleninove salaty, pricom dbame na vhodnost kombinacie.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
7. 2. 2017
Sójová drvina dusená s pórom a karfiolom
1 balik sojovej drviny, zeleninovy vyvar, 2 pory, olej, 1 karfiol, 4 lyzice postruhaneho syra tofu, nadrobno posekana zelena petrzlenova vnat, kecup
Sojovu drvinu zalejeme vriacim zeleninovym vyvarom na 3-4 hodiny. Nadrobno posekane ocistene pory spenime na rozohriatom rastlinnom oleji. Primiesame scedenu sojovu drvinu, podla potreby mierne osolime a kratko spolu oprazime. Pridame ocisteny umyty karfiol, ktory sme rozobrali na male ruzicky, podlejeme zeleninovym vyvarom a na miernom ohni udusime domakka. Podavame tak, ze kazdu porciu posypeme postruhanym sojovym syrom tofu, nadrobno posekanou zelenou petrzlenovou vnatou a pokvapkame kecupom. Vhodnou prilohou mozu byt varene zemiaky alebo varena bezvajecna cestovina, ci rozne druhy chleba. Nezabudame na cerstvu zeleninu alebo zeleninove salaty, pricom dbame na vhodnost kombinacie.
Sojovu drvinu zalejeme vriacim zeleninovym vyvarom na 3-4 hodiny. Nadrobno posekane ocistene pory spenime na rozohriatom rastlinnom oleji. Primiesame scedenu sojovu drvinu, podla potreby mierne osolime a kratko spolu oprazime. Pridame ocisteny umyty karfiol, ktory sme rozobrali na male ruzicky, podlejeme zeleninovym vyvarom a na miernom ohni udusime domakka. Podavame tak, ze kazdu porciu posypeme postruhanym sojovym syrom tofu, nadrobno posekanou zelenou petrzlenovou vnatou a pokvapkame kecupom. Vhodnou prilohou mozu byt varene zemiaky alebo varena bezvajecna cestovina, ci rozne druhy chleba. Nezabudame na cerstvu zeleninu alebo zeleninove salaty, pricom dbame na vhodnost kombinacie.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára