350
g múky, 1 balíček kypriaceho prášku do pečiva, 1 vajce, 220 g
Palmarínu, 120 g cukru, 1 vanilka, 1 citrón – šťava aj s kôrou,
2 tabuľky čokolády,
Krém:
200 g práškového cukru, 3 žĺtky, 1 postrúhaná čokoláda, 100
g pomletých orieškov, tuhý sneh z 3 bielkov,
Z
múky, kypriaceho prášku, vajca, Palmarínu, cukru, citrónovej
šťavy, čokolády a vanilky vypracujeme cesto a rozdelíme ho na
dve časti. Prvú časť dáme na plech a potrieme malinovým džemom.
Na to dáme krém. Zakryjeme druhým cestom, popicháme vidličkou a
pri miernej teplote upečieme. Pred podávaním posypeme
vanilkou.
Krém: Práškový cukor vymiešame dopenista so žĺtkami. Pridáme postrúhanú čokoládu, pomleté oriešky a sneh z bielkov.
Krém: Práškový cukor vymiešame dopenista so žĺtkami. Pridáme postrúhanú čokoládu, pomleté oriešky a sneh z bielkov.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára