4 veľké plátky slaniny, 4 kusy kuracích prsíčok.
Plnka: 12 kusov huby šii take nakrájanej na plátky, 30 g nadrobno nakrájaného zeleru, 1 stredne veľká cibuľa nakrájaná nadrobno, 15 g strúhanky, 2 polievkové lyžice chrenovej omáčky. Poleva : 2 polievkové lyžice rajčinového pretlaku, 1 polievková lyžica sójovej omáčky, 1 polievková lyžica oleja.
Plnka: 12 kusov huby šii take nakrájanej na plátky, 30 g nadrobno nakrájaného zeleru, 1 stredne veľká cibuľa nakrájaná nadrobno, 15 g strúhanky, 2 polievkové lyžice chrenovej omáčky. Poleva : 2 polievkové lyžice rajčinového pretlaku, 1 polievková lyžica sójovej omáčky, 1 polievková lyžica oleja.
Všetky zložky plnky zmiešame. Na každý rozprestretý plátok slaniny položíme plátok prsíčok a naplníme ho plnkou. Prsíčka zabalíme do slaniny a uchytíme špáradlom. Takto pripravené grilujeme alebo pečieme v rozpálenej rúre. Jednotlivé zložky polevy zmiešame, po 5 minútach pečenia potrieme prsíčka touto zmesou a po ďalších 5 minútach otočíme a potrieme zvyškom polevy. Po 10 minútach vyberieme z rúry. Podávame s ryžou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára