600
g bravčovej sviečkovice soľ mleté čierne korenie olej 100 g syra
Niva 40 g pomletých orechov 100 g šunky jednu menšiu červenú
papriku petržlenovú vňať
Bravčové
mäso nakrájame na dlhšie kúsky, rozklepeme ich, posolíme a
okoreníme mletým čiernym korením. Červenú papriku očistíme a
nakrájame na tenké pásiky. Syr nahrubo nastrúhame a zmiešame s
pomletými orechmi. Na rozklepané mäso rozložíme kúsky
petržlenovej vňate, navrstvíme nastrúhaný syr s orechmi,
nakrájanú červenú papriku a mäso preložíme napoly. Obalíme v
šunke. Takto pripravené preložíme do misy na pečenie vymastenej
olejom. Pečieme vo vyhriatej rúre tridsať až štyridsať minút.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára