160 g bieleho tofu, 20 g cibule,
400 g zemiakov, 120 g koreňovej zeleniny, 2 PL oleja, 2 PL lyžice hladkej múky, strúčik cesnaku, 2 KL sójovej omáčky, mletú rascu, majoránku a mletú červenú
papriku, petržlenovú vňať, soľ
Zemiaky umyjeme, ošúpeme,
pokrájame na kocky, pridáme rascu, soľ a uvaríme vo vode do polomäkka. Koreňovú
zeleninu pokrájame na kocky, podusíme na oleji, pridáme k zemiakom a spolu
varíme. Zahustíme na sucho opraženou múkou. Tofu pokrájame na kocky, ochutíme
sójovou omáčkou, prelisovaným cesnakom, paprikou, soľou a na pokrájanej
spenenej cibuľke chvíľu osmažíme. Osmažené tofu zmiešame s polievkou a varíme
ešte 10 minút. Krátko pred dovarením pridáme majoránku a posekanú vňať.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára