Mäso pokrájame na kocky. Na oleji speníme
pokrájanú cibuľu, pridáme soľ, zeleninovú koreniacu zmes, mletú červenú
papriku, mleté čierne korenie, mletú čili papriku, mäso, na kolieska pokrájanú
mrkvu, zeler pokrájaný na kúsky rovnako veľké ako kolieska z mrkvy, ošúpané a
pokrájané paradajky, pokrájanú papriku, prelisovaný cesnak, horčicu, kečup a
dusíme takmer do mäkka. Pridáme vopred namočenú fazuľu a dodusíme do mäkka. Z
vajec, múky, soli a oleja pripravíme polotuhé cesto, z ktorého nahádžeme do
vriacej vody halušky. Halušky scedíme a premiešame s olejom. Keď je už mäso a
fazuľa mäkké, pridáme do gulášu majorán a odstavíme. Podávame s haluškami.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára