300 g hovädzieho predného mäsa, 350 g
bravčového pliecka, 100 g rastlinného tuku, 25 g hladkej múky, 15 g mletej
červenej papriky, 5 dl vývaru nebo vody, soľ, mleté čierne korenie, rascu, 2
strúčiky cesnaku, 20 g rajčinového pretlaku, 150 g cibule, 20 g feferónov, 350
g sterilizovanej zeleniny
Bravčové i hovädzie mäso pokrájame na malé
kocky a na rozohriatom tuku za stáleho miešania osmažíme. Mäso zaprášime múkou
a paprikou, krátko osmažíme, zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme, pridáme
rascu, prelisovaný cesnak, pretlak a prikryté dusíme. Pred koncom varenia
pridáme na kocky pokrájanú cibuľu, posekané feferóny, odkvapkanú zeleninu a
ešte krátko povaríme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára