50 g masti, 3 cibule, 300 g predného
hovädzieho mäsa, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, 2 zeleninové
papriky, 2 paradajky, potlčená rasca, 250 g zemiakov, 2 strúčiky cesnaku,
majorán
Na masti opražíme cibuľu pokrájanú nadrobno,
pridáme mäso pokrájané na kocky, opražíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym
korením, zaprášime mletou červenou paprikou a krátko podusíme. Potom podlejeme
vodou a pridáme pokrájané zeleninové papriky bez jadrovníkov. Po 30 minútach
pridáme pokrájané paradajky, potlčenú rascu a očistené pokrájané zemiaky,
dolejeme vodu a uvaríme do mäkka. Nakoniec dochutíme rozotretým cesnakom a
majoránom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára