8. 3. 2013

Hovädzí kotlíkový guláš


50 g masti, 3 cibule, 300 g predného hovädzieho mäsa, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, 2 zeleninové papriky, 2 paradajky, potlčená rasca, 250 g zemiakov, 2 strúčiky cesnaku, majorán
Na masti opražíme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme mäso pokrájané na kocky, opražíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, zaprášime mletou červenou paprikou a krátko podusíme. Potom podlejeme vodou a pridáme pokrájané zeleninové papriky bez jadrovníkov. Po 30 minútach pridáme pokrájané paradajky, potlčenú rascu a očistené pokrájané zemiaky, dolejeme vodu a uvaríme do mäkka. Nakoniec dochutíme rozotretým cesnakom a majoránom.

Žiadne komentáre: