750 g bravčového stehna, mleté čierne
korenie, soľ, 20 g hladkej múky, 75 g slaniny, 125 g cibule, 2 dl vývaru, 200 g
šampiňónov, 30 g rastlinného tuku, 100 g kvalitnej maďarskej salámy
Mäso pokrájame na rezančeky, osolíme,
okoreníme a poprášime múkou. Na pokrájanej a spenenej slanine speníme pokrájanú
cibuľu, vložíme mäso, osmažíme, podlejeme vývarom a podusíme. Šampiňóny
pokrájame na plátky, na tuku ich speníme a pridáme do guláša pred jeho
dovarením. Úplne pred koncom varenia pridáme na rezance pokrájanú uhorskú
salámu a krátko prehrejeme. Podávame s hranolčekmi, kroketami, ryžou a
zeleninovým šalátom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára