Na masle udusime ocistenu a postruhanu zeleninu. Hrasok zomelieme a pridame k udusenej zelenine. Zalejeme vyvarom, dochutime solou, mletym ciernym korenim a prelisujeme. Pred podavanim pridame do polievky kolieska natvrdo uvarenych vajec a posekanu petrzlenovu vnat.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
6. 2. 2017
Zeleninový krém s vajcom
50 g masla, 500 g roznej zeleniny, 1,3 l vyvaru z kosti, sol, mlete cierne korenie, 2 vajcia, petrzlenova vnat
Na masle udusime ocistenu a postruhanu zeleninu. Hrasok zomelieme a pridame k udusenej zelenine. Zalejeme vyvarom, dochutime solou, mletym ciernym korenim a prelisujeme. Pred podavanim pridame do polievky kolieska natvrdo uvarenych vajec a posekanu petrzlenovu vnat.
Na masle udusime ocistenu a postruhanu zeleninu. Hrasok zomelieme a pridame k udusenej zelenine. Zalejeme vyvarom, dochutime solou, mletym ciernym korenim a prelisujeme. Pred podavanim pridame do polievky kolieska natvrdo uvarenych vajec a posekanu petrzlenovu vnat.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára