Špagety uvaríme podľa návodu v slanej vode. Scedené ich znova prehrejeme na 2 lyžiciach masla. Dáme odkvapať nakladanú cibuľku. Párky nakrájame na plátky. Cesnak prelisujeme. Na zostávajúcom rozohriatom masle opečieme párky, cibuľku a cesnak. Roztlačíme sterilizované rajčiny a spolu s nálevom ich podusíme v guláši. Prilejeme vývar z MAGGI Zlatého Hovädzieho bujónu a primiešame rajčinový pretlak. Varíme 5 minút na miernom ohni. Osolíme a okoreníme.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 2. 2017
Špagety s gulášom
400 g špagiet | 4 lyžice masla | 1 pohár nakladanej cibuľky | 4 párky | 1 strúčik cesnaku | 425 g sterilizovaných rajčín | 125 ml vývaru z MAGGI Zlatý Hovädzí bujón | 2 lyžice rajčinového pretlaku | 1/2 žeruchy | soľ | korenie
Špagety uvaríme podľa návodu v slanej vode. Scedené ich znova prehrejeme na 2 lyžiciach masla. Dáme odkvapať nakladanú cibuľku. Párky nakrájame na plátky. Cesnak prelisujeme. Na zostávajúcom rozohriatom masle opečieme párky, cibuľku a cesnak. Roztlačíme sterilizované rajčiny a spolu s nálevom ich podusíme v guláši. Prilejeme vývar z MAGGI Zlatého Hovädzieho bujónu a primiešame rajčinový pretlak. Varíme 5 minút na miernom ohni. Osolíme a okoreníme.
Špagety uvaríme podľa návodu v slanej vode. Scedené ich znova prehrejeme na 2 lyžiciach masla. Dáme odkvapať nakladanú cibuľku. Párky nakrájame na plátky. Cesnak prelisujeme. Na zostávajúcom rozohriatom masle opečieme párky, cibuľku a cesnak. Roztlačíme sterilizované rajčiny a spolu s nálevom ich podusíme v guláši. Prilejeme vývar z MAGGI Zlatého Hovädzieho bujónu a primiešame rajčinový pretlak. Varíme 5 minút na miernom ohni. Osolíme a okoreníme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára