Rezne vyklepeme a nasolime. Olupane zemiaky postruhame na jemnom struhadle, zamiesame do nich vajcia, struhanku, korenie a sol. Na doske navrstvime struhanku, na ktoru rozotrieme zemiakovu masu vo forme placky. Na nu polozime rezen, prikryjeme opat vrstvou hmoty. Obalime v struhanke, lopatkou vlozime do rozpaleneho oleja a vyprazame do cervena.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
21. 2. 2017
Slovenský rezeň
1 kg surovych zemiakov, 2 vajcia, 100 g struhanky, 6 bravcovych reznov, korenie, olej na vyprazanie
Rezne vyklepeme a nasolime. Olupane zemiaky postruhame na jemnom struhadle, zamiesame do nich vajcia, struhanku, korenie a sol. Na doske navrstvime struhanku, na ktoru rozotrieme zemiakovu masu vo forme placky. Na nu polozime rezen, prikryjeme opat vrstvou hmoty. Obalime v struhanke, lopatkou vlozime do rozpaleneho oleja a vyprazame do cervena.
Rezne vyklepeme a nasolime. Olupane zemiaky postruhame na jemnom struhadle, zamiesame do nich vajcia, struhanku, korenie a sol. Na doske navrstvime struhanku, na ktoru rozotrieme zemiakovu masu vo forme placky. Na nu polozime rezen, prikryjeme opat vrstvou hmoty. Obalime v struhanke, lopatkou vlozime do rozpaleneho oleja a vyprazame do cervena.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára