Redkvicky nakrajame na platky, nadrobno pokrajanu cibulu zapenime na masle, pridame k nej redkvicky, cierne korenie, mletu rascu. Ked sa pokrm zapeni, poprasime mukou, podlejeme vodou a dusime pokial nie su makke. Nakoniec pridame posekanu petrzlenovu vnat a vmiesame rozslahane vajcia. Chutia ako dusene huby.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
6. 2. 2017
Reďkvičky dusené ako huby
4 zvazky redkviciek, 60 g cibule, 40 g masla, mlete cierne korenie, rasca, 10 g hladkej muky, zelena petrzlenova vnat, 6 vajec
Redkvicky nakrajame na platky, nadrobno pokrajanu cibulu zapenime na masle, pridame k nej redkvicky, cierne korenie, mletu rascu. Ked sa pokrm zapeni, poprasime mukou, podlejeme vodou a dusime pokial nie su makke. Nakoniec pridame posekanu petrzlenovu vnat a vmiesame rozslahane vajcia. Chutia ako dusene huby.
Redkvicky nakrajame na platky, nadrobno pokrajanu cibulu zapenime na masle, pridame k nej redkvicky, cierne korenie, mletu rascu. Ked sa pokrm zapeni, poprasime mukou, podlejeme vodou a dusime pokial nie su makke. Nakoniec pridame posekanu petrzlenovu vnat a vmiesame rozslahane vajcia. Chutia ako dusene huby.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára