Smotanovy syr vymiesame s mliekom a trochou soli na hladko okorenime, pridame horcicu a prichutime posekanou pazitkou, podla chuti a citronovou stavou. Na umytych rajcinach zrezeme vrsok, vnutrajsok vydlabeme a naplnime syrovou penou. Podavame s chlebom natretym maslom.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
6. 2. 2017
Plnené rajčiny
Pre 4 osoby: 4 alebo viacej rajcin, 4 balicky smotanoveho syra, 4 lyzice mlieka, 1 lyzica horcice, sol, trochu citronovej stavy, pazitka
Smotanovy syr vymiesame s mliekom a trochou soli na hladko okorenime, pridame horcicu a prichutime posekanou pazitkou, podla chuti a citronovou stavou. Na umytych rajcinach zrezeme vrsok, vnutrajsok vydlabeme a naplnime syrovou penou. Podavame s chlebom natretym maslom.
Smotanovy syr vymiesame s mliekom a trochou soli na hladko okorenime, pridame horcicu a prichutime posekanou pazitkou, podla chuti a citronovou stavou. Na umytych rajcinach zrezeme vrsok, vnutrajsok vydlabeme a naplnime syrovou penou. Podavame s chlebom natretym maslom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára