Na oleji podusime ocistene rajciny s vegetou. Ked zmes privedieme do varu, pridame nasekane olivy, kapari, cesnak, cibulu a znovu kratko podusime. Medzitym si uvarime cestoviny. Na precedene cestoviny prilejeme pripravenu omacku zo surovin a posypeme syrom.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 2. 2017
Namornícke makaróny
400 g makaronov, 500 g rajcin, 50 g ciernych oliv, lyzica vegety, 20 g kapari, 2 struciky cesnaku, cibula, petrzlen, olej, syr
Na oleji podusime ocistene rajciny s vegetou. Ked zmes privedieme do varu, pridame nasekane olivy, kapari, cesnak, cibulu a znovu kratko podusime. Medzitym si uvarime cestoviny. Na precedene cestoviny prilejeme pripravenu omacku zo surovin a posypeme syrom.
Na oleji podusime ocistene rajciny s vegetou. Ked zmes privedieme do varu, pridame nasekane olivy, kapari, cesnak, cibulu a znovu kratko podusime. Medzitym si uvarime cestoviny. Na precedene cestoviny prilejeme pripravenu omacku zo surovin a posypeme syrom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára