Kurca rozporciujeme, oprazime na rozohriatom oleji, osolime, podlejeme a upecieme do makka. Stavu vydusime na tuk, pridame olupane jablka zbavene jadrovnika a pokrajane na kolieska, podlejeme bielym vinom a udusime do makka. Ked su jablka makke, pridame pory pokrajane na kolieska a dodusime. Podavame s upecenym kurcatom.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
20. 2. 2017
Kurča s jablkami
1 kurca, 4 lyzica oleja, sol, 800 g jablk, 2 dl bieleho vina, 2 mlade pory
Kurca rozporciujeme, oprazime na rozohriatom oleji, osolime, podlejeme a upecieme do makka. Stavu vydusime na tuk, pridame olupane jablka zbavene jadrovnika a pokrajane na kolieska, podlejeme bielym vinom a udusime do makka. Ked su jablka makke, pridame pory pokrajane na kolieska a dodusime. Podavame s upecenym kurcatom.
Kurca rozporciujeme, oprazime na rozohriatom oleji, osolime, podlejeme a upecieme do makka. Stavu vydusime na tuk, pridame olupane jablka zbavene jadrovnika a pokrajane na kolieska, podlejeme bielym vinom a udusime do makka. Ked su jablka makke, pridame pory pokrajane na kolieska a dodusime. Podavame s upecenym kurcatom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára